zVanha Liity partioon

Mitä partio on?

”Partiossa saa haastaa itsensä, nähdä maailmaa ja tutustua uusiin ihmisiin. On aika harvoja asioita, joista voisi sanoa, että tätä ei voi tehdä partiossa. Partio taipuu ihan mihin vaan. Partiossa voi ajaa rallia, nyplätä pitsiä tai istua nuotiolla.”

Partiolla on paljon annettavaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Partiossa jokainen kokee elämyksiä, oppii ja kasvaa. Luonto on partiolaisille tärkeä, ja retkiä tehdään niin metsään kuin vesillekin.

Retkeilyn ja leirielämän lisäksi partio on leikkiä, laulua ja naurua. Erilaiset partioperinteet ja symbolit lisäävät yhteenkuuluvaisuutta kaikkien maailman 45 miljoonan muun partiolaisen kanssa.

Mitä Miilunvartijoiden toiminta on?

Lippukuntamme toiminta on hyvin aktiivista. Ikäkausiryhmillä on viikoittaisia kokoontumisia vanhassa pappilassa, seurakuntakodilla ja lippukunnan kololla. Ikäkausiryhmistä sekä vartioista ja laumoista löydät kuvauksen täältä. Vartiot ja laumat retkeilevät, melovat, askartelevat sekä oppivat uusia taitoja – ja pitävät tietysti hauskaa. Toimintamme on hyvin monipuolista ja värikästä.  Viikkotoimintamme lisäksi osallistumme vuosittain esimerkiksi partioparaatiin sekä Jämin Joulukylään, julkaisemme Jämijärven Joulu -lehteä, talkoilemme Ikaalisten Luomun puutarhalla ja järjestämme paljon yöretkiä.

Mukaan toimintaan?

Kaipaatko tekemistä tai uutta harrastusta? Kiinnostaako ihmis- ja luonnonläheinen toiminta? Partio sopii erinomaisesti niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Lippukuntaamme  ovat tervetulleita kaikki vähintään 7-vuotiaat.  Jos toimintamme kiinnostaa, voit ilmoittautua mukaan vaikkapa tulemalla käymään tapaamisissamme, laittamalla sähköpostia tai ottamalla yhteyttä lippukunnanjohtajaan. Järjestämme myös joka syksy elokuun loppupuolella avoimen kokoontumisen uusille partiolaisille. Päivämäärä julkaistaan Tapahtumia-sivulla kesän aikana. Yhteystiedot näet Yhteystiedoista.

Tervetuloa mukaan!