Framil

FRAMIL 2018 – NÄE ITSESI UUDESSA VALOSSA
Porissa järjestetään ennennäkemätön partion suurtapahtuma 8.–10.6.2018, kun Framil kerää kaupunkiin ainakin 5 000 osallistujaa. Suurtapahtumassa on omaa ohjelmaa kaikille partion ikäkausille ja niiden johtajille. Framil on kuitenkin tarkoitettu ihan kaikille: ohjelmaa riittää ei-vielä-partiolaisille, perhepartiolaisille ja sisupartiolaisille. Osallistujilta ei kysellä partiotaustaa tai asuinpaikkaa.

Framil-hengessä olemme yhdessä avoimuuden ja rauhankasvatuksen asialla. Tavoitteemme on saada jokainen näkemään itsensä, muut ihmiset, partio ja ympäröivä yhteiskunta uudessa valossa. Kaikilla on tilaisuus päästä framille ja loistaa valokeilassa. Ohjelmassa seikkaillaan maalla, merellä ja ilmassa. Yöt nukutaan Puolustusvoimien teltoissa jazz-konserteistaan tunnetulla Kirjurinluodolla aivan Porin keskustan tuntumassa.

Lounais-Suomen Partiopiiri järjestää tapahtuman yhdessä Porin kaupungin kanssa. Framilla tehdään uudenlaista yhteistyötä yli rajojen, sillä mukana on myös muita nuoriso- ja vapaaehtoisjärjestöjä. Framil on piirin Yhteiseen partioon -hankkeen päätösjuhla, koska partio on avointa kaikille ja ihan kaikki pääsevät esille.

Nähää Framil!

Miilunvartijoiden tiedote Framil-tapahtumasta

http://framil2018.fi/